با شعار « روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم »؛
نشست کمیته بین بخشی اجرای پویش ملی تغذیه سالم برگزار شد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ابریشم پرس به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، دکتر سید محمود رضوانی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ابتدای این نشست، با بیان اینکه گیلان از چاق ترین استان های کشور است، به تاثیر تغذیه در بروز بیماری ها و نقش آن در مرگ و میر اشاره کرد.
وی در ادامه اظهار کرد؛ متاسفانه سه چهارم مرگ ها به دلیل بروز بیماری های قلبی و عروقی رخ می دهد که تغذیه نادرست در بروز این بیماری ها نقش مهمی ایفا می کند.
معاون بهداشتی دانشگاه با اشاره به اینکه تغییر در عادات غذایی بسیارسخت اما امکانپذیراست، گفت؛ این مهم با کمک رسانه ها و سایر دستگاه ها محقق می شود.
دکتر رضوانی همچنین با اشاره به انواع روغن های خوراکی که در پخت و پز خانگی و همچنین رستوران ها و فست فودها استفاده می شود، افزود؛ امسال پویش ملی تغذیه سالم بر روی روغن های خوراکی متمرکز شده که می بایست به مردم این آگاهی و آموزش ارائه شود که از چه نوع روغنی برای پخت و پز استفاده کنند تا غذایی سالم تر را تهیه و مصرف نمایند.
وی با بیان اینکه شعار امسال پویش ملی تغذیه سالم « روغن مناسب ، غذای سالم، خانواده سالم » نامگذاری شده است،بر سهم بزرگ روغن در غذاها و تاثیر آن بر سلامتی تاکید کرد.
در پایان این نشست، نمایندگان شهرداری رشت، آموزش و پرورش استان، سازمان صمت، سازمان بهزیستی،نماینده اصناف و فعالان بخش خصوصی تولیدکننده روغن های خوراکی در استان به ارائه نظرات و پیشنهادات خود برای اجرای هر چه بهتر پویش ملی تغذیه سالم در سال جاری پرداختند.
لازم به ذکر است؛ پویش ملی تغذیه سالم، هر ساله از سال ۱۳۸۹ با تمرکز بر روی یک موضوع محوری در تغذیه با اطلاع رسانی و آموزش همگانی برگزار می شود.
برچسب ها :تغذیه ، دانشگاه علوم پزشکی گیلان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0